Wildplassende drugsgebruiker raakt auto kwijt

De politie heeft donderdagavond rond middernacht een 32-jarige Leidenaar aangehouden. Agenten in burger zagen hoe de man op de Morssingel `wildplaste` en vervolgens in zijn auto stapte. Vervolgens gebruikte hij vermoedelijk drugs. Hierop reed de man weg richting Katwijk en negeerde onderweg alle stoptekens van de politie. De man is doorgereden naar Noordwijk en parkeerde zijn auto op de Uitvaltij. Hier is hij aangehouden. De man weigerde mee te werken aan alle onderzoeken. Ook had hij geen rijbewijs bij zich. De auto is ingevorderd omdat hij gevaarlijk rijgedrag vertoonde. Er is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 24 uur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×