Vrouw gewond bij aanrijding

Donderdagavond om 20.00 uur kreeg de politie de melding dat op het Noordeinde een ongeval had plaats gevonden, waarbij een passagier van een snorfiets gewond zou zijn. Ter plaatse bleek dat de 18-jarige snorfieter uit Leiden op het Noordeinde had moeten uitwijken voor een geparkeerde auto. De bestuurder van de snorfiets moest een uitwijkmanoevre uitvoeren waarbij zijn 17-jarige passagiere uit Leiden met haar rechterknie en onderbeen de geparkeerde auto schampte. De vrouw is met deze verwondingen naar het LUMC overgebracht. De bestuurder van de snorfiets krijgt een proces-verbaal.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×