Aanmelden voor Zilveren Veer cultuurprijs

De organisatie van de Zilveren Veer Cultuurprijs is volop aan de slag voor de achtste editie van de regionale cultuurprijs. Het aanmelden van kandidaten voor deze cultuurprijs kan tot 15 augustus. Alle inwoners van de regio Zuid-Holland Noord vanaf 16 jaar kunnen worden genomineerd. De Zilveren Veer bestaat uit een oorkonde, een zilveren speld en een geldbedrag van 3.500 euro. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het Zilveren Veer Gala op 12 november in de Leidse Schouwburg.

Met de Zilveren Veer willen de organisatoren personen of gezelschappen in de schijnwerpers zetten die een bijzondere bijdrage geleverd hebben aan het culturele leven in de regio. De prijs richt zich op de beeldende kunst, muziek, theater, dans, architectuur, film en video, fotografie, literatuur en cultuurwetenschap. De Zilveren Veer werd in 1995 voor het eerst uitgereikt. Aanmelden kan per post: Postbus 963, 2300 AZ Leiden, per e-mail: zilverenveer@mvkk.nl of via het aanmeldformulier op internet.

Advertentie

Leiden zilverenveer


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×