Greetje van Gruting wil wethouder worden

De kans is groot dat de VVD vanavond beslist dat raadslid Greetje van Gruting-Wijnhold de opvolger wordt van Melanie Schultz. Van Gruting meldde vorige week al nadrukkelijk dat ze beschikbaar is als ze gevraagd wordt. Greetje van Gruting is sinds 1988 lid van de VVD. Na de huishoudschool deed ze een opleiding als verpleegkundige en diverse managementopleidingen.

Volgens fractievoorzitter Leendert de Lange is een opvolger van binnen de fractie ook logischer dan iemand van buiten de raad. Daarmee lijkt de voordracht van voormalig VVD-raadslid Gerard Bakker niet waarschijnlijk.

Advertentie

Leiden gruting leendert de lange schultz vvd


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×