Gewelddadige beroving in Koolstraat

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de gewelddadige beroving van een 26-jarige Leidenaar in de nacht van zaterdag 20 juli. De politie is op zoek naar getuigen. Omstreeks 04.00 uur werd de man door vermoedelijk twee onbekende mannen met geweld beroofd van zijn portemonnee. De Leidenaar liep rond dit tijdstip het appartementencomplex aan de Koolstraat binnen, waarna hij in de toegangshal werd neergeslagen. Terwijl hij op de vloer lag werd hij geschopt en geslagen.

De mannen namen hierna zijn portemonnee weg. De Leidenaar is met kneuzingen, bloeduitstortingen, hoofdletsel en een gebroken duim overgebracht naar het LUMC. De politie heeft direct een buurtonderzoek ingesteld. Ook zoekt de politie getuigen in een tweede berovingszaak, eveneens zaterdagnacht. Een 29-jarige Leidenaar werd rond 05.15 uur op de Haarlemmerstraat (ter hoogte van de Hartebrugkerk) onder bedreiging van een steekvoorwerp door drie à vier personen beroofd van zijn mobiele telefoon en een geldbedrag. Nadat de Leidenaar de goederen had afgegeven werd hij door de personen weggestuurd. De politie is voor beide zaken op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Leiden, team Centrum, telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief).

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×