Politie Hollands Midden werft agenten

De Politie Hollands Midden is nog volop zoek naar nieuwe agenten. Het korps heeft nog een groot aantal vacatures binnen de geplande opleidingen. Dit jaar start de opleiding voor ‘allround politiemedewerker’ in augustus en november. Gemotiveerde mensen tot een leeftijd van 45 jaar zijn welkom. In augustus houdt het korps een aantal wervingsacties.

Al enige tijd is Politie Hollands Midden op zoek naar geschikte studenten die volgens het nieuwe politieonderwijs zullen worden opgeleid als ‘allround politiemedewerker’. Het korps beschikt nog over veel vacatures. Invulling van deze vacatures is nodig om de formatie van het korps, ook voor de toekomst, op sterkte te houden. Enkele binnenkort te houden wervingsacties moeten aan deze invulling bijdragen. Een promotieteam deelt op een aantal zaterdagavonden en een woensdagavond in augustus in uitgaanscentra in de regio actiekaarten uit. Met de tekst: ‘Dus jij wilt wel een baan die je boeit’ met daaraan plastic handboeien, hoopt de politie op respons van de ontvanger. Het promotieteam is herkenbaar aan het T-shirt met de tekst: ‘Waar jij voor staat, is nodig op straat’. Het team is op zaterdag 3 augustus te vinden in Leiden. Je kunt ze tussen 20.00 uur en middernacht tegenkomen. Een grote informatiebus van de politie is vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus in Katwijk aan Zee aanwezig tijdens de reddingsdemonstratiedagen van de Katwijkse Reddingsbrigade. In de bus vindt de bezoeker alle informatie over een baan bij de politie. Wervingsfunctionarissen kunnen je daar alles vertellen over de nieuwe vierjarige opleiding tot ‘allround politiemedewerker’, de selectie-eisen en het salaris. Ook ligt er informatiemateriaal voor geïnteresseerden. De afdeling personeelsvoorziening van Politie Hollands Midden is telefonisch te bereiken onder nummer 071-5459305. Ook op internet is informatie over een baan bij politie Hollands Midden te vinden. Bezoek daarvoor het internetadres: www.politie.nl/hollands-midden

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×