Politie zoekt dader mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van verkeersgeweld op de Langegracht bij de Lammermarkt op dinsdag 23 juli rond 16.15 uur. Een 33-jarige bromfietser uit Leiden reed daar op de hoofdrijbaan. Een automobilist in een mintgroene Mazda sporttype wilde hem inhalen en deed dit via een voorsorteervak. Hierna remde hij enkele keren om de bromfietser tot stoppen te dwingen. Vervolgens is de automobilist uitgestapt en heeft de bromfiets vastgepakt. Hierna probeerde de automobilist de helm van de Leidenaar van het hoofd te halen. Toen dit mislukte, sloeg de automobilist de Leidenaar enkele malen op de helm. Voorbijgangers probeerden de automobilist te kalmeren. Hierdoor zag de Leidenaar kans weg te rijden en zich aan het politiebureau te melden. De politie doet onderzoek en is op zoek naar de automobilist en getuigen van het voorval. De automobilist is ongeveer 1.90 meter lang, heeft een fors postuur en kort donker haar. Hij reed in een mintgroene Mazda sporttype.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×