Politie ontmantelt hennepkwekerij

De politie heeft maandag een hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Mauritssingel in Leiderdorp. In de woning werden zes personen uit Leiden en Leiderdorp aangehouden; ook werden ruim 400 planten en kweekapparatuur in beslag genomen.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na klachten van omwonenden over stankoverlast. De zes verdachten waren op dat moment van de inval bezig met het knippen van de planten, ruim 400 stuks. De politie heeft de verdachten, in leeftijd variƫrend van 20 tot en met 44 jaar na verhoor weer heengezonden. De goederen, zoals assimilatielampen, een afzuiginstallatie en een koolstoffilter zijn, evenals de planten, inbeslaggenomen en vernietigd.

Geen categorie


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×