Van Brussel verlaat VARA

Programmadirecteur Ton van Brussel van de VARA heeft bij deze omroep ontslag genomen. Naar zijn mening is er binnen het publieke bestel sprake van te veel bureaucratie en te veel niet-productieve vergaderingen. Om die reden heeft zijn baan hem niet opgeleverd wat hij ervan verwachtte. Van Brussel was eerder hoofdredacteur van het Leidsch Dagblad.

Ton van Brussel: “Bij de VARA heb ik het naar mijn zin, binnen het publieke bestel zoals het nu functioneert niet.”De VARA betreurt de beslissing van Ton van Brussel, maar respecteert zijn standpunt en gaat op zoek naar een opvolger. Zijn functie zal worden waargenomen door Frans Klein, de huidige Directeur Productie RTV en Internet.

Advertentie

Leiden van brussel


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×