Politie pakt straatrover

De politie heeft woensdagmiddag op de Langegracht een 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden die ervan wordt verdacht kort daarvoor op de Willem de Zwijgerlaan een 77-jarige vrouw van haar tas te hebben beroofd.

De man griste de tas uit de fietstas van de fietsende vrouw en ging er vandoor. Een getuige ging met het slachtoffer achter de rover aan. Op het Maredijksepolderpad kwamen ze de verdachte lopend tegen. Daar gaf hij de tas terug. De getuige belde daarop de politie. De man werd kwaad, gooide de fiets van de Leidse en het mobieltje van de getuige op de grond en gaf deze laatste ook nog een klap. Daarna liep hij weg. De politie achterhaalde hem echter weer op de Langegracht waar hij in de boeien werd geslagen. De verdachte is ingesloten. Vrijdag wordt hij voorgeleid bij justitie.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×