Contactmiddag voor ouders van een overleden kind

De landelijke zelfhulporganisatie “Ouders van een overleden kind” houdt op zaterdag 7 september een contactmiddag voor lotgenoten in de aula van het Bonaventura College in Leiden. De middag is zowel voor ouders die een kind hebben verloren, als voor andere betrokkenen zoals grootouders, buren, vrienden en kennissen. Ook broers en zussen vanaf ongeveer 15 jaar zijn welkom.

Marinus van den Berg, schrijver van boeken over rouwverwerking, zal spreken over hoe om te gaan met verlies en verdriet. Ook zal er gelegenheid zijn om hem vragen te stellen. Voor meer informatie over de middag kan telefonisch contact worden opgenomen met Hetty Bonte, telefoon 071 576 06 39.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×