Ook VVD-coryfee Hans Dijkstal was naar Leiden gekomen om het afscheid van Schultz en de benoeming van Geertsema bij te wonen. Foto`s: Chris de Waard.

Dijkstal bij benoeming Geertsema

De gemeenteraadsvergadering in Leiden stond dinsdagavond in het teken van afscheid nemen en feliciteren. Niet alleen verliet VVD-er Alexander Geertsema de raad om wethouder te worden, ook het afscheid van zijn voorganger Melanie Schultz stond op het programma.

Na een bewogen toespraak van burgemeester (en buurman) Lemstra nam de staatssecretaresse zelf het woord en sprak de hoop uit als burger, Schultz blijft in Leiden wonen, nog veel goeds te mogen merken van het beleid van haar opvolger.

Leiden geertsema lemstra schultz


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×