Paul Laudy komt begin september in de gemeenteraad.

Paul Laudy tweede nieuwe raadslid VVD

Begin september zullen er de nodige wisselingen in de Leidse gemeenteraad plaatsvinden. Allemaal komen ze voor rekening van de VVD. Raadslid Jean Hermans neemt afscheid en vertrekt met zijn gezin voor drie jaar naar Suriname. Hij wordt opgevolgd door Frederik Zevenbergen. Nu de plek van vertrekkend wethouder Schultz wordt opgevuld door Alexander Geertsema, komt ook de 23-jarige student politicologie Paul Laudy in de raad.

Laudy was sinds begin vorig jaar fractieassistent van de VVD. Wie die post nu gaat vervullen is nog onbekend.

Advertentie

Leiden geertsema vvd


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×