Eurodusnie tevreden over verloop conferentie

Gisteravond is de Europese Conferentie van Peoples` Global Action (PGA) in Leiden afgesloten. Na vijf dagen workshops en discussies kijkt het organiserend collectief EuroDusnie tevreden terug op een geslaagde conferentie. Volgens Eurodusnie hebben zo`n 700 mensen deelgenomen aan de tweede PGA-Conferentie. Eén van de uitkomsten van de conferentie is dat de betrokken basisgroepen zich naast mobilisaties tijdens grote toppen meer zullen richten op lokale vormen van verzet.

Campagnes voor lokale autonomie en tegen toenemende invloed van het bedrijfsleven op de samenleving zullen geïntensiveerd worden. Acties tegen `vrij`handelsakkoorden in Zuid-Amerika (FTAA), de World Economic Forum in Zwitserland en campagnes voor bijvoorbeeld basisdemocratische controle over grond, water en voedsel staan op de agenda. Eind dit jaar willen de andersglobalisten een brede campagne houden rond de EU-top in Denemarken.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×