Sleutelstad.nl bood Melanie Schultz een `screenshot` aan van haar fansite. Foto`s Bram Pater & Roelof Eleveld.

Afscheid van Melanie Schultz

Nadat ze dinsdagavond al afscheid nam van de gemeenteraad, volgde woensdagmiddag een uitgebreide afscheidsreceptie van Melanie Schultz in de Pieterskerk. Vele (oud-)Leidenaren kwamen langs om Schultz geluk te wensen met haar nieuwe baan als staatssecretaris van Verkeer & Waterstaat. Ook Sleutelstad.nl ging langs en overhandigde Melanie een ludiek kado in de vorm van de website www.staatssecretaresse.nl.

Schultz wilde bij haar afscheid geen persoonlijke kado`s, maar had gevraagd om een donatie over te maken ten behoeve van de restauratie van de Pieterskerk. Voor deze restauratie is inmiddels ruim vijf miljoen binnen. Er is nog zo`n 10 miljoen euro nodig.

Leiden schultz


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×