Gewapende overval op Haarlemmerstraat

Vanmorgen heeft in een winkel op de Haarlemmerstraat een gewapende overval plaatsgevonden. Omstreeks 10.00 uur kwam een nog onbekende man de winkel binnen en bedreigde twee personeelsleden met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De man bond de twee vast in een andere ruimte en ging terug naar het winkelgedeelte. De personeelsleden zagen hierdoor kans zich los te maken en weg te komen. Vervolgens werd de politie ingeschakeld. De overvaller is er zonder buit vandoor gegaan. De politie heeft direct in de omgeving een onderzoek ingesteld.

De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Leiden, telefoonnummer 0900 – 8844. Het signalement van de dader luidt: Man, Noordafrikaans uiterlijk, ongeveer 28 jaar en 1.80 m lang. Hij droeg donkere kleding.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×