Finale Leids Festival van het Levenslied

Op 21 september wordt de finale van het Leids Festival van het Levenslied gehouden in de Leidse Schouwburg. Tijdens de finale zullen zes deelnemers in de categorie `klassiekers` en zes deelnemers in de categorie `eigen nummers` strijden om de Mary Bey-bokaal en een totaal prijzengeld van 4000 euro. De finale wordt gepresenteerd door Jan ten Hoopen. Tijdens het juryberaad treedt de formatie `Hasjee Royaal` op.

De volgende twaalf artiesten gaan strijden om de Mary Beij Bokaal: Categorie het Nieuwe Levenslied – Arie Passchier uit Amsterdam – Ricke en Ikke uit Oostzaan – Duo penotti uit Nieuwegein – Bert Kreeft uit Goes – Bernard Helder uit Leiden – John van Tongeren uit Leiden Categorie Klassiekers – Rolf Menist uit Laren – Tom Kommer en zijn neef uit Alkmaar – John van Leeuwen uit Delft – Duo Scavotti uit Amsterdam – Danny uit Leiden – Harmina uit Assen De deelnemers moeten met één nummer de jury overtuigen van hun talent. De beoordeling gebeurt op basis van compositie, tekst, vertolking en presentatie door een deskundige jury. De kaarten voor de finale 12,50 euro (1e rang) en 10 euro (2e rang) zijn verkrijgbaar bij de VVV Winkel, Stationsweg 2d, 2312 AV LEIDEN. Tel.: 0900.2222.333 (99cpm).

Leiden levenslied


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×