Plesmanlaan deels afgesloten

In verband met werkzaamheden aan de noordelijke rijbaan van de Plesmanlaan wordt deze vanaf maandagavond 16 september afgesloten vanaf 18.30 uur tot 6.00 uur. Overdag kan het verkeer wel gebruik maken van de weg. Het asfalt wordt gedeeltelijk verwijderd en voorzien van nieuw asfalt. De werkzaamheden zorgen vooral op de maandag voor veel geluidsoverlast. De werkzaamheden zullen duren tot en met vrijdag 20 september. Gedurende de werkzaamheden wordt al het verkeer dat de stad uitgaat, omgeleid via de Darwinweg, Zernikedreef en Einsteinweg. Deze omleiding staat aangegeven met borden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×