Nieuwe functionaliteit op Sleutelstad.nl

Op verzoek van meerdere bezoekers is het sinds vandaag ook mogelijk om de nieuwsberichten op Sleutelstad.nl uit te printen. Op die manier kan je relevante berichten ook doorgeven aan mensen zonder internet. De hele nieuwspagina in 1 keer uitprinten? Dat kan door op de printfunctie bovenaan deze pagina te klikken. Ook kunnen de artikelen nu doorgemaild worden. Reageren op het nieuws van Sleutelstad.nl kan zoals altijd in het forum.

Zelf een pers- of nieuwsbericht melden aan Sleutelstad.nl kan uiteraard ook. We zijn altijd op zoek naar nieuws uit de stad. Ook (nieuws)foto`s of foto`s van activiteiten zijn welkom. De adresgegevens van Sleutelstad.nl staan in het menu onder contact.

Leiden Sleutelstad.nl


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×