Mogelijk sloop huurwoningen De Genestetstraat

De komende weken voert Woningbouwvereniging De Sleutels een woonwensenonderzoek uit onder de huurders in de De Genestetstraat en omgeving. In november worden de resultaten met de bewoners besproken. De Sleutels wil met het onderzoek in kaart brengen welke maatregelen er nodig zijn om de woningen te moderniseren. Aan de hand van woonwensen wordt bekeken of de kosten voor een grote opknapbeurt in verhouding staan tot de kosten van sloop en nieuwbouw.

Voorwaarde voor een grootschalige renovatie is dat de woningen daarna voldoen aan de wensen van de huidige en toekomstige bewoners en tenminste weer 25 jaar meekunnen. Ook de kwaliteit van de woonomgeving wordt in het onderzoek meegenomen. Volgens De Sleutels zal de keuze tussen renovatie of sloop en nieuwbouw samen met de bewoners worden gemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×