Twee nieuwe websites voor Leiderdorp

De Leidse buurgemeente Leiderdorp werd de afgelopen jaren op internet slechts vertegenwoordigd via de website van de bewonersvereniging De Leyhof. Daar is nu verandering in gekomen. Maar liefst twee websites over Leiderdorpse zaken zagen deze maand het levenslicht.

Na jaren van plannen maken, voorbereiden, vergaderen en onderzoeken is onlangs de gemeentelijke website www.leiderdorp.nl `live` gegaan. Uit protest tegen deze trage gang van zaken volgde in de voetsporen van de gemeentelijke site ook www.deleiderdorper.nl. “Deze website is in krap 2 uur tot stand gebracht met welwillende informatie-aanlevering van de afdeling Voorlichting. Ambtenaren die wel willen, maar zelf verstrikt zijn geraakt in een ambtelijk systeem dat niet adequaat kan reageren op snelle veranderingen,” aldus staat te lezen op deleiderdorper.nl. Een aantal pagna`s is nog niet ingevuld, maar aan de titels te zien, zijn de onbekende makers heel wat van plan.

Geen categorie


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×