Convenant gemeente en 3 October Vereeniging

Maandag presenteren de gemeente Leiden en de 3 October Vereeniging een meerjarenovereenkomst met de titel `Omwille van de vrijheid`. In het convenant worden onder andere financiële afspraken vastgelegd. Op deze manier moet er een einde komen aan de jaarlijkse discussies over de kosten van de 3 oktoberviering.

De gemeente heeft uitgerekend wat de 3 oktoberfeesten Leiden nu eigenlijk kosten en stelt dat bedrag beschikbaar als subsidie. In de berekening zijn alle kosten inzichtelijk gemaakt. “Je hebt geen idee wat bijvoorbeeld het plaatsen van een dranghek kost”, aldus een woordvoerder van de gemeente. Met dit convenant zijn al die kosten nu eindelijk in kaart gebracht. Het convenant wordt op 2 oktober op feestelijke wijze ondertekend.

Leiden 3oktoberconvenant


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×