Politie arresteert daders ontvoering

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee mannen en drie vrouwen aangehouden in verband met de ontvoering van een 26-jarige vrouw uit Den Haag. Het slachtoffer werd zondagavond rond 19.00 uur met geweld uit de woning van haar vriend in De Kooi gehaald. Mogelijk motief voor de ontvoering van de 26-jarige vrouw zijn bezwaren van de familie tegen haar relatie. De Politie Hollands Midden heeft een rechercheteam gevormd dat de zaak onderzoekt.

De vriend van het slachtoffer herkende de daders als familie van zijn vriendin. Nog diezelfde nacht controleerde de gewaarschuwde politie vier woningen in Den Haag waar de vrouw mogelijk vastgehouden zou worden. Bij het vierde adres, in de wijk Transvaal, werd de personenauto waarin het gezelschap uit Leiden vertrok, teruggevonden. In de woning trof de politie de ontvoerde vrouw aan. De in de woning aanwezige personen zijn in verband met het onderzoek aangehouden. Het gaat om twee mannen van 33 en 41 jaar en om drie vrouwen van 21, 26 en 31 jaar. Alle vijf de verdachten zijn familie van het slachtoffer en komen uit Den Haag.

Advertentie

Leiden ontvoering


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×