Weer ontvoering in Leiden

De politie heeft vanmorgen in Den Haag een 23- en 24-jarige Hagenaar aangehouden in verband met de ontvoering van een 23-jarige vrouw uit Scheveningen. De vrouw werd rond 08.50 uur op de Albinusdreef in Leiden door de twee in een auto getrokken waarna ze wegreden. Getuigen waarschuwden direct de politie.

Deze alarmeerde direct de omliggende korpsen. De verdachten konden daarop door de politie Haaglanden worden aangehouden. De vrouw bleek ongedeerd te zijn. De politie onderzoekt de aanleiding voor deze vrijheidsberoving. Mogelijk liggen relatieproblemen hieraan ten grondslag.

Advertentie

Leiden ontvoering


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×