Het Kringloopbedrijf op Industrieterrein de Waard.

Inzameling electrische apparaten

Zaterdag kunnen oude kleine elektrische apparaten ingeleverd worden op de markt in het centrum van Leiden. De dienst Milieu en Beheer staat met een markstand op het Stadhuisplein. Kleine apparaten, zoals een föhn, discman, batterij-oplader of koffiezetapparaat kunnen gratis worden ingeleverd. Het maakt niet uit of ze heel of kapot zijn.

In Nederland worden jaarlijks negen miljoen elektrische apparaten afgedankt. In elk apparaat zitten onderdelen die nog kunnen worden hergebruikt. Het is dus belangrijk om apparaten apart in te zamelen. Zo wordt bespaard op grondstoffen en energie. Voor het ophalen van grote apparaten zoals koelkasten, wasmachines, geisers of vaatwasmachines kan men bellen met Kringloopbedrijf Het Warenhuis: (071)524 00 60.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×