Amsterdammers winnen Mary Beij-bokaal

Lief en leed werd zaterdagavond in een kolkende Leidse Schouwburg bezongen tijdens de finale van het Leids Festival van het Levenslied 2002. Dertien artiesten streden om de Mary Bey (de Zangeres Zonder Naam) Bokaal en een totaal van ca 4.000 euro aan prijzengeld. De twee hoofdprijzen gingen allebei naar Amsterdam.

De presentatie van de finale werd verzorgd door de Leidse zanger Jan ten Hoopen, de pauze-act werd verzorgd door Hasjee Royaal. Nieuwe Levenslied De eerste prijs in de categorie ‘Het nieuwe Levenslied’ voor ‘Arie Passchier’ uit Amsterdam met het nummer ‘Een heel klein sterretje’. Tweede werd ‘Duo Penotti’ uit Nieuwegein met de ‘Ballade van de Castle van Mey’ en derde werd Bert Kreeft uit Goes met ”Eva”. Klassiekers In de categorie klassiekers ging de eerste prijs naar ‘Duo Scavotti’ uit Amsterdam met het nummer ‘De Oude Jacob’. De tweede prijs ging naar Rolf Menist uit Laren met ‘Manuela’ van en derde werd Danny uit Leiden met ‘Geef mij je angst’.

Advertentie

Leiden levenslied


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×