Weer trein ontspoord tussen Leiden en Alphen

Voor de derde keer in enkele weken tijd is vannacht een trein ontspoord tussen Leiden en Alphen aan den Rijn. De werktrein liep ter hoogte van Zoeterwoude uit de rails.

De NS voert al geruime tijd werkzaamheden uit aan het spoor tussen Leiden en Alphen. Begin augustus ontspoorde even voorbij station Leiden Lammenschans ook al een werktrein. Vorige week ontspoorde op hetzelfde traject een goederentrein met stenen. Bij geen van de ongevallen vielen gewonden.

Net als bij de twee eerdere ontsporingen is de oorzaakook dit keer nog onbekend. Door het ongeval rijden er geen treinen tussen Alphen en Leiden. De NS zet bussen in, reizigers moeten rekening houden met een vertraging van 30 tot 60 minuten.

Leiden werktrein


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×