Postkantoor in Oegstgeest overvallen

Gistermiddag om 16.45 uur heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op het postkantoor aan de Lange Voort in Oegstgeest. Een gemaskerde man kwam het postkantoor binnen en dreigde met een vuurwapen. Op het moment van de overval waren er naast vier personeelsleden (twee vrouwen en twee mannen) ook twee klanten aanwezig. Met een nog onbekend geldbedrag is de man vertrokken. Direkt na de overval hebben agenten met behulp van een politiehelikopter de omgeving afgezocht, maar de dader is vooralsnog spoorloos.

De technische recherche heeft op de plek van de overval sporen verzameld die de komende dagen onderzocht worden. De zes mensen die de overval meemaakten, zijn als getuigen gehoord.

De politie van Oegstgeest doet een oproep aan eventuele getuigen. Mensen die menen informatie te hebben die voor het onderzoek van belang kan zijn, worden verzocht contact op te nemen. De politie in Oegstgeest is bereikbaar via telefoonnummer 0900 – 8844.

Signalement dader:

De overvaller is een man met een fors postuur, hij was gekleed in een paars-blauwe jas. Verder droeg hijeen donkerkleurige broek en een donkerkleurige baseball-pet. Zijn gezichtwas bedektmet een bivakmuts.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×