Prins Claus overleden

“De Rijksvoorlichtingsdienst deelt namens de minister-president, mr. dr. J.P. Balkenende, met groot leedwezen mede dat Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Claus der Nederlanden op zondag 6 oktober 2002 om 19.00 uur in het Academisch Medisch Centrum (AMC) te Amsterdam is overleden.” Zo werd het nieuws van het overlijden van Prins Claus zondagavond wereldkundig gemaakt.

 Alle omroepen schakelden meteen over naar een aangepaste programmering. Dat gold voor zowel de publieke als de commerciele omroepen.

RTV West en Holland Centraal gaven, zoals in een protocol is vastgesteld, radio 1 door. TV West zond het programma van Nederland 2 uit. Morgenochtend om 9 uur hervatten de omroepen weer hun eigen programma’s, zei het met een aangepast karakter.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×