Prins Claus overleden

7

“De Rijksvoorlichtingsdienst deelt namens de minister-president, mr. dr. J.P. Balkenende, met groot leedwezen mede dat Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Claus der Nederlanden op zondag 6 oktober 2002 om 19.00 uur in het Academisch Medisch Centrum (AMC) te Amsterdam is overleden.” Zo werd het nieuws van het overlijden van Prins Claus zondagavond wereldkundig gemaakt.

 Alle omroepen schakelden meteen over naar een aangepaste programmering. Dat gold voor zowel de publieke als de commerciele omroepen.

RTV West en Holland Centraal gaven, zoals in een protocol is vastgesteld, radio 1 door. TV West zond het programma van Nederland 2 uit. Morgenochtend om 9 uur hervatten de omroepen weer hun eigen programma’s, zei het met een aangepast karakter.

Delen

7 reacties

  1. DAS LEUK NIEUWS VOOR AMSTERDAM OF DEN HAAG MAAR HEEFT NATUURLIJK NIETS MET LEIDEN TE MAKEN

  2. Dat is geen leuk nieuws, en dat is zeker wel van belang voor iedere Nederlander, dus ook voor Leidenaren.

  3. Het is om te beginnen geen leuk nieuws. Daarnaast grijpt het overlijden van iemand van het koninklijk huis tijdelijk diep in, in de samenleving. Of je dat nu terecht vindt of niet. Het is dus nieuws waar je, zo vindt de redactie van Sleutelstad.nl, ook als lokaal medium niet omheen kunt.

  4. Ellen Korenhof op

    Tuurlijk is dit nare bericht van het overlijden van Prins Claus ook lokaal nieuws voor de Leidenaren! Duuuuuhhhhhh, Sequino is blond zeker?

  5. DEZE MEDEDELING SLAAT BIJ IEDEREEN AAN PRINS CLAUS WAS EEN BIJZONDER MAN EN AL WOON IK ZELF IN DEVENTER BEN BLIJ DAT IK DE LEIDSE KRANT HEB DIE BESTEEDS AANDACHT AAN NUTTIGE DINGEN

Je bent nu offline