Politie zoekt dader beroving

De politie is op zoek naar getuigen van de beroving van een 15-jarige jongen uit Leiden die afgelopen vrijdag om 01.00 uur door een man van zijn fiets en mobiele telefoon werd beroofd. De jongen fietste over het Stadspolderpad in de richting van de Broekweg (Merenwijk) toen bij het viaduct plotseling een onbekende man op zijn bagagedrager sprong. Onder bedreiging van een mes werden vervolgens de fiets en telefoon van de jongen afgepakt.

De man ging ervandoor in de richting van het postkantoor, naar de Schipholweg/Schuttersveld.

Signalement man; ongeveer 30 jaar, Noord-Afrikaans uiterlijk, 1.80 m lang en stevig postuur. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Leiden, telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief).

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×