Insluiper betrapt in winkel

De politie hield maandagmiddag in een kledingwinkel aan de Haarlemmerstraat een 19-jarige jongen uit Amsterdam aan. De Amsterdammer was door het personeel op de 1e etage tussen magazijnstellingen aangetroffen. Hij kon voor zijn aanwezigheid geen duidelijke verklaring geven. Daarop werd de politie gewaarschuwd die de man aanhield.

Na zijn verhoor is de verdachte aan het einde van de middag weer op vrije voeten gesteld. De Amsterdammer ontkende van plan te zijn geweest om iets uit het magazijn of de personeelsruimte weg te nemen. De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×