Herfstvakantie in de Hortus

Lekker buiten lopen, kastanjes zoeken, frisse lucht ruiken en natuur ontdekken. Dat kan deze herfstvakantie allemaal en wel midden in het hart van Leiden; in de Hortus botanicus aan het Rapenburg. Achter de grote poort ligt een wondere wereld van planten uit alle windstreken van de aarde verscholen. Ontdek de prachtige waaierblaadjes van Ginkgo biloba en vind de kastanjes uit Japan… Kijk in de tropische kassen of de bananen al rijp zijn en misschien heeft Victoria Amazonica nog wel een bloem …?

In de herfstvakantie, van maandag 21 tot en met zondag 27 oktober is er voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar een speciale entreeprijs tot de Hortus botanicus Leiden van 1 euro! Bij aankoop van een entreekaartje hoort een speurtocht die geschikt is voor de hele familie.

Speciaal voor de kleuters is er het Tinus Tuinmanpad waar de kinderen al wandelend de planten en bomen van de Hortus ontdekken. Daarnaast is er ook nog een tekenwedstrijd waarvoor de deelnameplaten worden uitgereikt bij de entree. De uitslag van de wedstrijd zal op de Kerstmarkt op 8 december as. bekend worden gemaakt

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×