Woonmaand bij Wereldwinkel

Nog de hele maand oktober is het thema in de Leidse Wereldwinkel ‘Wonen’. In de winkel zijn extra veel artikelen te vinden die het huis op een originele manier sfeer en gezelligheid kunnen geven. Beelden uit Afrika, vazen uit Peru, spreien uit India… en allerlei spiegels, maskers en kaarsenhouders. Daarnaast is er ook een grote keus aan mooie schalen en servies.

Al de producten zijn ingekocht volgens de principes van de eerlijke handel: Er wordt een faire prijs aan de producenten betaald, zodat er genoeg geld is voor bijvoorbeeld gezondheidszorg en onderwijs. Met uw aankoop steunt u dus direct mensen in arme landen.

De Wereldwinkel is gevestigd aan de Burgsteeg 12, en is geopend op maandag van 13:00 tot 18:00 uur, op dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur, op koopavond en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×