NS waarschuwt Schipholpassagiers

De gevolgen van het ongeluk met een gebroken bovenleiding bij Warmond blijven nog zeker tot de middag merkbaar. Er rijden tussen Leiden en Schiphol nog steeds geen treinen. De NS waarschuwt dat met name passagiers voor Schiphol zeer tijdig van huis moeten gaan. Ze worden met bussen vervoerd. Reizigers tussen Den Haag HS en Schiphol, tussen Leiden en Duivendrecht en tussen Rotterdam en Schiphol krijgen het advies via Amsterdam te gaan.

De kabelbreuk vond woensdagavond plaats bij de splitsing van de lijnen Leiden-Haarlem en Leiden-Schiphol-Amsterdam. Drie mensen raakten gewond, doordat enkele ramen van de trein het begaven. De overige tweehonderd passagiers konden het voertuig veilig verlaten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×