Pharming sluit overeenkomst met Infigen

Pharming heeft een nieuwe licentie-overeenkomst gesloten met het Amerikaanse bedrijf Infigen. Hierdoor heeft Pharming weer toegang tot de celkerntechnologie die Infigen als een van de weinige bedrijven ter wereld in huis heeft. Deze technologie staat aan de basis van medicijnen die Pharming ontwikkelt. Infigen laat ook alle oude claims tegen Pharming vallen.

“In de overeenkomst met Infigen zijn de intellectuele rechten van onze producten veiliggesteld en de claims van Infigen tegen Pharming geregeld,” aldus Pharming-directeur Francis Pinto die verder nog zei dat Pharming dankzij de nieuwe overeenkomst nu versneld nieuwe partners kan aantrekken voor de ontwikkeling van producten.

Pharming had eerder ook al een licentie-overeenkomst met Infigen, maar deze werd door het Amerikaanse bedrijf verbroken toen Pharming in de financiële problemen raakte en uitstel van betaling aanvroeg. Sinds begin deze week is Pharming weer officieel uit de problemen en werd de surseance beëindigd dankzij een akkoord met de schuldeisers.

Advertentie

Leiden pharming


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×