Rugzakjestocht paddestoelen in polderpark Cronesteyn

Bezoekerscentrum ‘Het Reigersbos’ organiseert vanaf aanstaande zondag een paddestoelentocht in polderpark Cronesteyn. Tijdens deze zogenoemde ‘rugzakjestocht’ kunnen deelnemers aan de hand van de inhoud van het rugzakje zelf op zoek naar verschillende paddestoelen in het park. De tocht kan elke zondag gelopen worden tot en met 10 november.

Paddestoelenzoekkaart

Met behulp van het rugzakje valt er heel wat te ontdekken. Met de paddestoelenzoekkaart kunnen deelnemers bijvoorbeeld de namen van de paddestoelen achterhalen. De tocht is geschikt voor kinderen en volwassenen. Geïnteresseerden kunnen de rugzak lenen bij het bezoekerscentrum ‘Het Reigersbos’.

Tentoonstelling

Naast de paddestoelentocht organiseert het bezoekerscentrum andere activiteiten zoals de tentoonstelling ‘Water in onze omgeving’. Voor kinderen zijn er diverse spelletjes, kleur- en knipplaten aanwezig in de ‘doe hoek’. Het centrum is voor groepen open op aanvraag en de mogelijkheid bestaat om een excursie aan te vragen. Bezoekers kunnen in het centrum een kopje koffie drinken.

Openingstijden

Het bezoekerscentrum ‘Het Reigersbos’ is geopend op zondag van 14.00 tot 16.00 uur en op werkdagen als de beheerder aanwezig is. Het centrum is alleen te voet of per fiets bereikbaar via het fietspad langs het kanaal en het ‘Polderpad’. Bezoekers kunnen hun auto parkeren in de omgeving van de voet/fietsersbrug over het kanaal of bij de volkstuinen aan de Vrouwenweg.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×