Overval postkantoor in Opsporing Verzocht

Naar aanleiding van een overval op het postkantoor aan de Lange Voort in Oegstgeest op dinsdag 24 september doet de politie Hollands Midden morgen een getuigenoproep in het AVRO-programma Opsporing Verzocht.

Omstreeks 16.45 uur kwam een onbekende, gemaskerde, man het kantoor binnen. De man dreigde met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eiste geld. Op dat moment waren er naast vier personeelsleden ook twee klanten in het kantoor aanwezig. Met een geldbedrag is de man weer vertrokken. Niet is bekend in welke richting en of de man een vervoermiddel had.

In het programma wordt gevraagd te reageren op beelden om te komen tot een eventuele herkenning van de dader. Het telefoonnummer wordt tijdens de uitzending bekendgemaakt.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×