Weinig animo voor Landelijke Schaatsdag

Zaterdag werd voor de tweede keer de Landelijke Schaatsdag gehouden. Ook op de Leidse ijsbaan aan de Vondellaan kon iedereen gratis de ijzers onderbinden. De belangstelling viel tegen, er kwamen slechts enkele tientallen mensen op af. Naast gratis schaatsen, kon het publiek ook demonstraties kunstrijden, shorttrack en ijshockey bekijken.

De ijsbaan in Leiden gaat binnen enkele jaren dicht. Er wordt niet meer geinvesteerd in de verouderde ijshal aan de Vondellaan. In plaats daarvan komt er een moderne regionale ijsbaan in Alphen aan den Rijn. Deze krijgt een baan van 400 meter.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×