Radio West 'koopt' lokale omroep

Stadsradio Den Haag is van de hand gedaan. Volgens ingewijden heeft Radio West de Haagse versie van Stadsradio overgenomen. Wat de regionale zender met de Stadsradio van plan is, is nog niet bekend.” Dat meldt de website RadioFreak.

Ook Stadsradio Rotterdam staat volgens RadioFreak te koop. Eigenaar Media Management Projects uit Rijswijk verkoopt het publieke station om verder te gaan met de formule van het commerciële City FM. De naam City FM zal echter gaan veranderen in Stadsradio. Voor het Rotterdamse station is nog geen koper gevonden.

Media Management Projects wil van de stations af omdat het niet goed gaat met City FM. De reclame inkomsten vallen tegen. Door de formule nu te veranderen in Stadsradio hoopt het bedrijf succesvoller te zijn.

Advertentie

Leiden RTV West


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×