Dronken echtpaar schopt agenten

De politie heeft zaterdag een 53-jarige Leidenaar en zijn 52-jarige vrouw aangehouden. De politie zag het echtpaar rond 20.50 uur op de Kooilaan tot twee keer toe op de linkerrijbaan rijden. Ook slingerde de auto over de weg. Op de Waardstraat heeft de politie de auto laten stoppen. De Leidenaar wilde niet meewerken aan de ademtest. Bij de aanhouding probeerde hij zich te verzetten, gaf twee agenten een schop en beledigde een agent. Vervolgens stapte zijn vrouw de auto uit en gaf ook een schop. Hierop zijn beiden aangehouden. De ademanalyse van de Leidenaar kwam uit op 895 ug/l. Het rijbewijs is ingevorderd.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×