Blinde vrouw door hond gebeten

Een 21-jarige blinde vrouw uit Leiden is afgelopen woensdag op de Zwartemeerlaan in de Merenwijk door een hond gebeten. Ze heeft daarvan zondag aangifte gedaan. Na het incident is de eigenaar van de hond gewoon doorgelopen. De politie is op zoek naar getuigen, zij kunnen contact opnemen met de politie in Leiden, telefoonnummer 0900 – 8844.

Het incident gebeurde op woensdag 30 oktober om 17.45 uur. Het slachtoffer liep met haar blindengeleidehond op de stoep op de Zwartemeerlaan toen zij plotseling in haar knie werd gebeten door vermoedelijk een grote hond met de naam Tom of Tommie. De eigenaar riep de hond waarna de twee doorliepen. De vrouw is van de schrik doorgelopen, maar moest later naar het ziekenhuis voor hechtingen van een diepe bijtwond.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×