VVD stelt kandidatenlijst vast

De VVD heeft vanavond de concept-kandidatenlijst vastgesteld voor de Tweede Kamerverkiezingen op 22 januari. Hoog op die lijst prijken de namen van maar liefst twee Leidse vrouwen.

Op de derde plaats, direct na Zalm en Remkes, staat Melanie Schultz. Ayaan Hirsi Ali is door het bestuur op nummer 16 gezet en is daarmee ook verzekerd van een plaats in de Tweede Kamer. De VVD staat in de peilingen momenteel op 30 zetels. Op de 19e plaats staat ook een prominente VVD-er uit de regio; Charlie Aptroot uit Wassenaar. Hij is momenteel fractievoorzitter van de VVD in de Provinciale Staten van Zuid-Holland. De leden stellen de lijst op 30 november definitief vast. Voor die tijd kunnen de afdelingen nog wijzigingvoorstellen indienen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×