Leidse scholen genomineerd voor Onderwijsprijs

Acht Zuid-Hollandse scholen, waaronder twee uit Leiden, zijn genomineerd voor de Zuid-Hollandse Onderwijsprijs. Onder het motto: ‘Laat zien wat uw school waard is’ hebben 23 scholen een project ingediend. Vanavond reikt de Commissaris van de Koningin Jan Franssen in het Provinciehuis in Den Haag de prijzen uit voor de meest originele onderwijsprojecten in drie categorieën. De winnaars worden genomineerd voor de landelijke onderwijsprijs die in januari wordt uitgereikt.

In de categorie primair onderwijs, basisonderwijs en speciaal onderwijs, zijn drie nominaties; De Weerklank, afdeling ambulante begeleiding uit Leiden, Openbare Basisschool De Singel uit Schiedam en de Fortgensschool uit Voorschoten.

Bij het Voortgezet Onderwijs viel de keus op het Vlietland College uit Leiden en het St. Maartenscollege uit Voorburg.

Voor de derde categorie, beroepseducatie, zijn het Mondriaan College, sector Gezondheidszorg te Delft, de Mondriaan Onderwijsgroep uit Den Haag en het ROC Da Vinci College te Dordrecht genomineerd. Alle genomineerde scholen dingen ook mee naar de Publieksprijs van € 500,00 die dezelfde avond te winnen is. De publieksprijs is ter beschikking gesteld door de provincie Zuid-Holland.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×