Vrachtwagen ramt drie auto's

Een vrachtwagen heeft vrijdagochtend bij een verkeerslicht op de Plesmanlaan drie auto’s geramd. Daarbij vielen twee gewonden en twee lichtgewonden.

De aanrijding gebeurde toen de vrachtwagenchauffeur door zijn remmen trapte. Het verkeer werd enige tijd omgeleid via de busbaan. Bij de kruising van de Plesmanlaan en de afslag van de A44 wilde de 57-jarige vrachtwagenchauffeur remmen voor het rode licht. Toen zijn remmen niet bleken te werken, stuurde hij naar links en reed de daar wachtende auto’s aan. Een taxi werd als eerste aangereden. De taxi reed vervolgens tegen een auto die voor hem stond. Een derde auto werd over de gehele linkerzijde geraakt.

De 45-jarige taxichauffeur uit Katwijk en zijn passagiere werden met onbekend letsel overgebracht naar respectievelijk het Rijnland Ziekenhuis en het LUMC. De 40-jarige automobiliste en haar drie jarige dochter uit Noordwijkerhout werden ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×