Vertrouwenscommissie maandag naar Franssen

De vertrouwenscommissie hoopt maandagmorgen alsnog met Commissaris van de Koningin Jan Franssen af te stemmen welke twee sollicitanten gaan strijden om het Leidse burgemeesterschap. Eigenlijk zou dat gesprek afgelopen vrijdag plaatsvinden, maar Franssen moest afzeggen. Hij herstelt thuis van een behandeling met een niersteenvergruizer. Daardoor moest hij vrijdagmiddag ook verstek laten gaan op de wetenschapsmiddag van de Vereniging Oud Leiden in de Pieterskerk.

Het gesprek van de vertrouwenscommissie met Franssen is belangrijk, omdat formeel pas daarna kan worden besloten om het Leidse burgemeestersreferendum uit te stellen tot 22 januari. Op dit moment staat het referendum nog steeds gepland op 11 december; de gemeenteraad moet de nieuwe datum vaststellen en daarvoor is de instemming van zowel Franssen als de kandidaten nodig.

Advertentie

Leiden Verkiezing burgemeester Leiden 2003


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×