Leidenaar ontvoerd en mishandeld

Een 28-jarige man uit Leiden heeft maandagavond aangifte gedaan van ontvoering. De man stond omstreeks 21.45 uur op het Alexandrine Tinneplein in de Stevenshof op een kennis te wachten toen hij door een onbekende man werd vastgepakt en meegetrokken in de richting van de Dobbedreef.

Daar werd hij in een grote witte auto met een schuifdeur geduwd, waarna het voertuig wegreed. Kort daarop werd de Leidenaar uit de auto geduwd en door drie à vier mannen geslagen. De Leidenaar wist weg te komen en rende terug naar het Alexandrine Tinneplein.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Leiden, telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief).

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×