Politie pakt vernielzuchtige tieners op

Gisteravond heeft de politie vijf jongens in de leeftijd van 11 tot 14 jaar aangehouden die in de nieuwe ondergrondse fietsenstalling bij het Stationsplein van maar liefst 70 fietsen de achterlichten stukgeschopt hadden. Alle vijf komen ze uit Leiden.

Een getuige belde rond 21:00 uur de politie. Hierop gingen vier agenten naar het Stationsplein die de dadertjes snel te pakken hadden. De jongens worden naar Bureau HALT doorverwezen voor een alternatieve straf en moeten de schade vergoeden. Daarvoor is het wel nodig dat de gedupeerde fietseigenaren zich bij de politie melden en aangifte doen.

Mensen die na maandagavond hun fiets met vernield achterlicht uit de stalling haalden, kunnen telefonisch contact opnemen met het politieteam Binnenstad van district Leiden-Voorschoten, 0900 8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×