Jan Karstens van het Ronald McDonaldhuis neemt de cheque in ontvangst. (foto's: Chris de Waard.)

15 Jaar Business Club Leiden

De Business Club Leiden vierde zaterdagavond haar 15-jarig jubileum in Kasteel Oud Wassenaar. Bij die gelegenheid doneerde de club van Leidse zakenlieden een bedrag van maar liefst 23.000 euro aan het Ronald McDonaldhuis in Leiden.

Ook werd de oprichter van de BCL, Henny “Rits” Wiggers in het zonnetje gezet. Hij werd benoemd tot ambassadeur van de BCL. Burgemeester Lemstra werd als 100-ste lid ingeschreven. Deze estafetteplek was speciaal vrijgehouden voor de waarnemend burgemeester die waarschijnlijk rond 1 februari volgend jaar (helaas) een definitieve opvolger krijgt. Dan gaat ook zijn BCL-lidmaatschap over naar de nieuwe Leidse burgemeester.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×