Inbreker op heterdaad betrapt

De politie heeft zondagmiddag een 39-jarige Leidenaar aangehouden in verband met een inbraak met bedreiging. De Leidenaar brak in in de schuur van een woning aan de Zijlstraat. De verdachte werd betrapt toen twee van de bewoners thuis kwamen en de man in de schuur zagen staan. Eén van de bewoners maakte vervolgens het hek dicht om te voorkomen dat de verdachte wegkwam. De verdachte klom echter over het hek en liep weg.

In de steeg naast de woning sprak de bewoner de verdachte aan, maar deze dreigde een stuk steen naar de bewoner te gooien. De gewaarschuwde politie hield de verdachte in de omgeving aan. Hij is na verhoor met een proces-verbaal weer heengezonden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×