Uitreiking Ton Hoogenboomprijs

Vanmiddag wordt voor de derde keer de Ton Hoogenboomprijs uitgereikt. Deze tweejaarlijkse journalistieke prijs is een initiatief van de gemeente Leiden, de Universiteit Leiden en Radio West, en is in 1997 ingesteld als eerbetoon aan de Leidse journalist Ton Hoogenboom die in 1996 om het leven kwam bij een ski-ongeluk in Oostenrijk.

De prijs is bedoeld voor die journalist die de afgelopen periode de opmerkelijkste regionale berichtgeving heeft verzorgd. De Leidse Ton Hoogenboomprijs 2002 wordt uitgereikt door hoofdredacteur Ron Fresen van Radio TV West. Hij zal bij die gelegenheid tevens stilstaan bij de zin van de regionale journalistiek in het algemeen en die van regionale radio en televisie in het bijzonder.

Leiden hoogenboom


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×